• Одличен квалитет

  Одличен квалитет

  Компанијата е специјализирана за производство на опрема со високи перформанси, силна техничка сила, силни развојни способности, добри технички услуги.
 • ТЕХНОЛОГИЈА

  ТЕХНОЛОГИЈА

  Ние опстојуваме на квалитетите на производите и ги контролираме строго производствените процеси, посветени на производството на сите видови.
 • Сервис

  Сервис

  Без разлика дали станува збор за претпродажба или пост-продажба, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга за да ве известиме и да ги користите нашите производи побрзо.
 • СЕ-во-Едно ESS

  СЕ-во-Едно ESS

  повеќе

  СЕ-во-Едно ESS

 • Складирање на енергија

  Складирање на енергија

  Трифазен инвертер за складирање на соларна енергија Thinkpower од серија EPH може да се користи и за мрежни и за надвор од мрежа PV системи

  повеќе

  Складирање на енергија

  Трифазен инвертер за складирање на соларна енергија Thinkpower од серија EPH може да се користи и за мрежни и за надвор од мрежа PV системи

 • Монофазен инвертер Нов

  Монофазен инвертер Нов

  Инвертер за жици со висока ефикасност и врвен квалитет за домашни и комерцијални проекти

  повеќе

  Монофазен инвертер Нов

  Инвертер за жици со висока ефикасност и врвен квалитет за домашни и комерцијални проекти

 • Уред за нула извоз

  Уред за нула извоз

  за да бидете сигурни дека целата енергија генерирана за товари користи само , 0 енергија се извезува во мрежата

  повеќе

  Уред за нула извоз

  за да бидете сигурни дека целата енергија генерирана за товари користи само , 0 енергија се извезува во мрежата

СЕ-во-Едно ESS

повеќе
Хибридни инвертери за складирање на енергија: Додавање нова д...

Хибридни инвертери за складирање енергија: Додавање нова димензија на современите енергетски решенија

Од админ на 23-09-24
Хибриден инвертер за складирање Со зголемената популарност на обновливите извори на енергија ширум светот, повремените извори на енергија како што се соларната и ветерната енергија заземаат сè поголем дел од мрежата.Сепак, нестабилноста на овие извори на енергија претставува предизвици за т...
Прочитај повеќеВести
Принцип на еднонасочен инвертер

Принцип на еднонасочен инвертер

Од админ на 23-09-18
Еднофазен инвертер е моќен електронски уред кој може да ја претвори директната струја во наизменична струја.Во современите електроенергетски системи, еднофазните инвертери се широко користени за производство на соларна и ветерна енергија, електрична енергија, напојување на UPS-от, полнење на електрични возила и...
Прочитај повеќеВести
Разликата помеѓу еднофазен инвертер и...

Разликата помеѓу еднофазен инвертер и трифазен инвертер

Од админ на 23-09-07
Разлика помеѓу еднофазен инвертер и трифазен инвертер 1. Еднофазен инвертер Еднофазен инвертер конвертира DC влез во еднофазен излез.Излезниот напон/струја на еднофазен инвертер е само една фаза, а неговата номинална фреквенција е 50HZ o...
Прочитај повеќеВести
Најава за ново лого на Thinkpower

Најава за ново лого на Thinkpower

Од админ на 23-01-29
Среќни сме да го објавиме лансирањето на новото лого Thinkpower со освежени бои, како дел од тековната трансформација на брендот на нашата компанија.Thinkpower е експерт за соларни инвертери со повеќе од 10 години истражување и развој.Ние сме горди на нашето потекло.Новото лого е сосема нов изглед кој рефл...
Прочитај повеќеВести
Нашите партнери

Нашите партнери

прелистувајте производи од водечки светски производители на соларна енергија