• Cilësi e shkëlqyer

  Cilësi e shkëlqyer

  Kompania është e specializuar në prodhimin e pajisjeve me performancë të lartë, forcë të fortë teknike, aftësi të forta zhvillimi, shërbime të mira teknike.
 • TEKNOLOGJIA

  TEKNOLOGJIA

  Ne këmbëngulim në cilësinë e produkteve dhe kontrollojmë në mënyrë rigoroze proceset e prodhimit, të përkushtuar për prodhimin e të gjitha llojeve.
 • Shërbimi

  Shërbimi

  Pavarësisht nëse është para-shitje ose pas shitjes, ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë për t'ju njoftuar dhe për të përdorur produktet tona më shpejt.
 • ESS GJITHA-në-Një

  ESS GJITHA-në-Një

  më shumë

  ESS GJITHA-në-Një

 • Ruajtja e Energjisë

  Ruajtja e Energjisë

  Inverteri trefazor i ruajtjes së energjisë diellore të serisë Thinkpower EPH mund të përdoret si për sistemet PV në rrjet ashtu edhe për ato jashtë rrjetit

  më shumë

  Ruajtja e Energjisë

  Inverteri trefazor i ruajtjes së energjisë diellore të serisë Thinkpower EPH mund të përdoret si për sistemet PV në rrjet ashtu edhe për ato jashtë rrjetit

 • Inverter njefazor i ri

  Inverter njefazor i ri

  Inverter me fije me efikasitet të lartë dhe cilësi të lartë për projekte shtëpiake dhe komerciale

  më shumë

  Inverter njefazor i ri

  Inverter me fije me efikasitet të lartë dhe cilësi të lartë për projekte shtëpiake dhe komerciale

 • Pajisja e eksportit zero

  Pajisja e eksportit zero

  për t'u siguruar që e gjithë fuqia e gjeneruar për ngarkesa përdor vetëm , 0 energji do të eksportohet në rrjet

  më shumë

  Pajisja e eksportit zero

  për t'u siguruar që e gjithë fuqia e gjeneruar për ngarkesa përdor vetëm , 0 energji do të eksportohet në rrjet

ESS GJITHA-në-Një

më shumë
Invertorët hibridë të ruajtjes së energjisë: Shtimi i një d...

Invertorët hibrid të ruajtjes së energjisë: Shtimi i një dimensioni të ri zgjidhjeve moderne të energjisë

Nga admin më 23-09-24
Inverter Hibrid Storage Me rritjen e popullaritetit të burimeve të rinovueshme të energjisë në mbarë botën, burimet e ndërprera të energjisë si energjia diellore dhe era po marrin një pjesë në rritje të rrjetit.Megjithatë, paqëndrueshmëria e këtyre burimeve të energjisë paraqet sfida për t...
Lexo më shumëLajme
Parimi i inverterit me një drejtim

Parimi i inverterit me një drejtim

Nga admin më 23-09-18
Inverteri njëfazor është një pajisje elektronike e fuqisë që mund të konvertojë rrymën direkte në rrymë alternative.Në sistemet moderne të energjisë, invertorët njëfazorë përdoren gjerësisht në prodhimin e energjisë diellore dhe të erës, energjinë elektrike, furnizimin me energji UPS, karikimin e automjeteve elektrike...
Lexo më shumëLajme
Dallimi midis inverterit njëfazor dhe...

Dallimi midis inverterit njëfazor dhe inverterit trefazor

Nga admin më 23-09-07
Dallimi midis inverterit njëfazor dhe inverterit trefazor 1. Inverter njëfazor Një inverter njëfazor konverton një hyrje DC në një dalje njëfazore.Tensioni/rryma e daljes së një inverteri njëfazor është vetëm njëfazore dhe frekuenca e tij nominale është 50HZ o...
Lexo më shumëLajme
Njoftim për logon e re të Thinkpower

Njoftim për logon e re të Thinkpower

Nga admin më 23-01-29
Jemi të lumtur të njoftojmë lançimin e logos së re Thinkpower me ngjyra të rifreskuara, si pjesë e transformimit të vazhdueshëm të markës së kompanisë sonë.Thinkpower është një ekspert i inverterit diellor me më shumë se 10 vjet R&D.Jemi krenarë për prejardhjen tonë.Logoja e re është një pamje krejtësisht e re e cila reflekton...
Lexo më shumëLajme
Partnerët tanë

Partnerët tanë

shfletoni produkte nga prodhuesit kryesorë të diellit në botë