• Одличен квалитет

  Одличен квалитет

  Сертифициран од CE/IEC/EN50549/VDE
 • ТЕХНОЛОГИЈА

  ТЕХНОЛОГИЈА

  13 години истражувачко искуство, група Итон
 • Сервис

  Сервис

  Глобална услуга по продажба во Полска, Германија
 • Сè-во-едно ESS

  Сè-во-едно ESS

  обезбедува континуирано напојување дури и во отсуство на сончева светлина.Моќта генерирана за време на сончеви денови може да се складира во складиште за соларна батерија.

  повеќе

  Сè-во-едно ESS

  обезбедува континуирано напојување дури и во отсуство на сончева светлина.Моќта генерирана за време на сончеви денови може да се складира во складиште за соларна батерија.

 • Хибриден инвертер за складирање

  Хибриден инвертер за складирање

  трифазен инвертер за складирање на сончева енергија од серија EPH може да се користи и за мрежни и за надвор од мрежа PV системи

  повеќе

  Хибриден инвертер за складирање

  трифазен инвертер за складирање на сончева енергија од серија EPH може да се користи и за мрежни и за надвор од мрежа PV системи

 • Монофазен инвертер Нов

  Монофазен инвертер Нов

  Инвертер за жици со висока ефикасност и врвен квалитет за домашни и комерцијални проекти

  повеќе

  Монофазен инвертер Нов

  Инвертер за жици со висока ефикасност и врвен квалитет за домашни и комерцијални проекти

 • Трифазен инвертер за врзување на мрежа

  Трифазен инвертер за врзување на мрежа

  јасен приказ на екранот од големиот ЛЦД екран, лесни поставки за далечински управувач, лесни графички операции на апликацијата.

  повеќе

  Трифазен инвертер за врзување на мрежа

  јасен приказ на екранот од големиот ЛЦД екран, лесни поставки за далечински управувач, лесни графички операции на апликацијата.

Сè-во-едно ESS

повеќе
Хибридни инвертери за складирање на енергија: Додавање нова д...

Хибридни инвертери за складирање енергија: Додавање нова димензија на современите енергетски решенија

Од админ на 23-09-24
Хибриден инвертер за складирање Со зголемената популарност на обновливите извори на енергија ширум светот, повремените извори на енергија како што се соларната и ветерната енергија заземаат сè поголем дел од мрежата.Сепак, нестабилноста на овие извори на енергија претставува предизвици за т...
Прочитај повеќеВести
Принцип на еднонасочен инвертер

Принцип на еднонасочен инвертер

Од админ на 23-09-18
Еднофазен инвертер е моќен електронски уред кој може да ја претвори директната струја во наизменична струја.Во современите електроенергетски системи, еднофазните инвертери се широко користени за производство на соларна и ветерна енергија, електрична енергија, напојување на UPS-от, полнење на електрични возила и...
Прочитај повеќеВести
Разликата помеѓу еднофазен инвертер и...

Разликата помеѓу еднофазен инвертер и трифазен инвертер

Од админ на 23-09-07
Разлика помеѓу еднофазен инвертер и трифазен инвертер 1. Еднофазен инвертер Еднофазен инвертер конвертира DC влез во еднофазен излез.Излезниот напон/струја на еднофазен инвертер е само една фаза, а неговата номинална фреквенција е 50HZ o...
Прочитај повеќеВести
Најава за ново лого на Thinkpower

Најава за ново лого на Thinkpower

Од админ на 23-01-29
Среќни сме да го објавиме лансирањето на новото лого Thinkpower со освежени бои, како дел од тековната трансформација на брендот на нашата компанија.Thinkpower е експерт за соларни инвертери со повеќе од 10 години истражување и развој.Ние сме горди на нашето потекло.Новото лого е сосема нов изглед кој рефл...
Прочитај повеќеВести
Нашите партнери

Нашите партнери

прелистувајте производи од водечки светски производители на соларна енергија